Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea 14 Zile Bucuresti

Vremea 14 Zile Bucuresti. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for bucurești, bucurești, românia. Încărcarea vremii timp de 10 zile bucurești, românia. Soarele răsare la 07:08 și apune la 17:51. În bucurești, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Conditiile meteo in bucurești, vremea la bucurești azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile si urmatoarele 15 zile sunt furnizate de către accuweather.com.

Nu sunt anunțate ploi, iar vântul va sufla slab. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Încărcarea vremii timp de 10 zile bucurești, românia. Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Vremea baurci moldova în urmatoarele zile.

Vremea In București și Județul Ilfov
Vremea In București și Județul Ilfov Source from : https://vremea.ido.ro/Bucuresti.htm
In bucuresti se vor inregistra 25 de grade celsius ziua, iar noaptea vor fi 12 grade. Maxima va fi de 29 grade celsius, iar noaptea în cluj sunt aşteptate ziua temperaturi de până la 31 de grade! Temperatura în termometre crește brusc și coboară fulgerător de pe o zi pe alta în bucurești. Vremea în bucureşti pe o lună. Vremea se va menține închisă, în bucurești, în următoarele patru zile, cu ninsoare, vânt moderat și temperaturi aproape de normalul perioadei, conform anm.

08 ore 58 minute fus orar:

Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 7 km/h din directia e, iar presiunea atmosferica va fi de 773. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la bucuresti. Starea vremii în bucuresti pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 45 minute. Maxima va fi de 29 grade celsius, iar noaptea în cluj sunt aşteptate ziua temperaturi de până la 31 de grade!

In bucuresti se vor inregistra 25 de grade celsius ziua, iar noaptea vor fi 12 grade. Vint usor 1.5 m/s umeditate 86% precipitatii: Maxima va fi de 29 grade celsius, iar noaptea în cluj sunt aşteptate ziua temperaturi de până la 31 de grade! Răsărit de soare 06:54, apus de soare 19:27. 08 ore 58 minute fus orar:

Prognoza Meteo Sambătă 25 Ianuarie 2020 Cum Va Fi Vremea In București Brașov Constanța Cluj Napoca și Iași Stiri Mondene
Prognoza Meteo Sambătă 25 Ianuarie 2020 Cum Va Fi Vremea In București Brașov Constanța Cluj Napoca și Iași Stiri Mondene Source from : https://stirimondene.fanatik.ro/prognoza-meteo-sambata-25-ianuarie-2020-cum-va-fi-vremea-in-bucuresti-brasov-constanta-cluj-napoca-si-iasi-18479465
Aplicați generos protecția solară spf 30+ cu spectru larg la fiecare 2 ore, chiar și în zilele tulburi și după înot sau transpirație. Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 7 km/h din directia e, iar presiunea atmosferica va fi de 773. Starea vremii în bucuresti pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 45 minute. Vremea pe șapte zile (7 zile) în bucurești aduce temperaturi ridicate. Răsărit de soare 06:54, apus de soare 19:27.

Vremea pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele vremii meteo prognoza meteo moldova vremea in bucuresti.

0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. Nu sunt anunțate ploi, iar vântul va sufla slab. Soarele răsare la 07:08 și apune la 17:51. Astăzi e sâmbătă, 20 februarie 2021. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru chișinău, chișinău, republica moldova cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com.

Prognoza meteo anunță valori termice maxime încadrate între 22 grade și 25 grade c, în timp ce valorile minime se vor încadra între 8 și 9 grade c. 08 ore 58 minute fus orar: Este o vreme anormală în capitală. Meteorologii anunţă câteva averse de ploaie şi furtuni. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Vremea 14 Zile Meteored Romania Aplicații Pe Google Play
Vremea 14 Zile Meteored Romania Aplicații Pe Google Play Source from : https://play.google.com/store/apps/details?id=aplicacion.tiempo&hl=ro&gl=US
Graficul temperaturii cu pictograme meteo. Temperatura în termometre crește brusc și coboară fulgerător de pe o zi pe alta în bucurești. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Cam frig pentru septembrie si continua racirea. Pe litoral, vineri, 14 iunie, în timpul zilei, meteorologii vreme cu soare şi nori.

Starea vremii în bucuresti pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 45 minute.

Astăzi e sâmbătă, 20 februarie 2021. Vremea azi, mâine pe ore. Vint usor 1.5 m/s umeditate 86% precipitatii: În bucurești, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Vremea baurci moldova în urmatoarele zile.

Posting Komentar untuk "Vremea 14 Zile Bucuresti"