Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cazare Turda Cu Piscina

Cazare Turda Cu Piscina. Cazare cheile turzii, cazare salina turda. Casa moteasca se numara printre pensiunile care ofera cazare turistilor ce viziteaza cheile turzii, valea ariesului, salina turda sau alte obiective turistice din zona piscină în aer liber (deschisă în sezon). Pensiunea dispune de zece camere, fiecare cu baie proprie, tv cablu, internet wireless, frigider, aer condiționat. Pensiunea edy este localizata in turda, str. Nu mai avem oferte de cazare disponibile in turda.

Cazare hoteluri turda, rezervari hoteluri turda la pretul minim garantat. 2 camere, maxim 4 persoane. Se asigura inclusiv servicii de room service. Alege printre cele mai bune oferte cazare pentru cazare in la munte cu piscina. Casa arya turda turda dispune de camere mobilate cu gust.

Cele Mai Bune 10 Pensiuni Din Turda Romania Booking Com
Cele Mai Bune 10 Pensiuni Din Turda Romania Booking Com Source from : https://www.booking.com/guest-house/city/ro/turda-ro.ro.html
4 stele / 56 locuri in 28 camere. Piscina & spa complexul dispune de cea mai mare piscina acoperita din statunea slanic moldova. Reperul cel mai important este parcul din turda noua. Cazare in turda cu piscina interioara se mai poate gasi si la hotel potaissa. Vila este dotată cu tv cu ecran plat și are 6 dormitoare.

56 locuri in 29 camere.

Cazare hoteluri turda, rezervari hoteluri turda la pretul minim garantat. Casa arya turda turda dispune de camere mobilate cu gust. Una din conditiile accesarii acestor oferte este rezervarea prealabila. Piscina, piscina interioara, restaurant, internet, animale acceptate. Piscina & spa complexul dispune de cea mai mare piscina acoperita din statunea slanic moldova.

Pensiunea edy este localizata in turda, str. Revelion in turda si pachete de craciun. In anumite perioade ale anului, hotelierii pun la dispozitia turistilor oferte promotionale. Apartament dya va ofera cazare in centrul istoric al orasului, la o distanta de unitatea noastra dispune de un numar de 5 camere cu pat matrimonial si baie privata , si o camera cu pat matrimonial si canapea,tot cu baie. Descriere cu multe imagini, localizare, gps, contact.

Salis Hotel Turda Cazare Restaurant Turda
Salis Hotel Turda Cazare Restaurant Turda Source from : https://salisspahotel.ro/
See more of cazare salina turda on facebook. ⛺ sejururi turistice, vacante, circuite. Pensiunea giandra oferă acces gratuit la internet wifi, aer condiţionat gratuit, o grădină cu facilităţi de grătar gratuite şi o piscină în aer liber. Chiar daca unitatile de cazare in turda cu piscina sunt in numar limitat, cele existente au oferte variate, astfel incat sa satisfaca orice dorinta. Se asigura inclusiv servicii de room service.

Turda (în latină potaissa) este un municipiu în județul cluj, transilvania, românia, cu o populație de 43.472 locuitori (la 20 octombrie 2011).

Reperul cel mai important este parcul din turda noua. Apa este mentinuta la temperatura de 30 grade c iar temperatura ambientala la 30 grade c. Piscina se află în vecinătatea pensiunii steaua arieșului la codul gps: Inchiriez in regim hotelier garsoniera ,130lei noapte. Turist info · preț mic · comunicare directă · rezervări necomisionate.

Introduceti datele personalizate de calatorie pentru a putea verifica preturile si disponibilitatile in timp real. Cazare râșnov cazări ieftine recomandate cu 1 2 3 4 5 stele restaurant loc de cazare rezervări recomandare locuri de cazări turism cu grupe organizare bus autobuz autocar auto mașină unde te cazezi individual business travel. Cazare cheile turzii, cazare salina turda. In anumite perioade ale anului, hotelierii pun la dispozitia turistilor oferte promotionale. Casa arya turda turda dispune de camere mobilate cu gust.

Cazare Salina Turda 328 Unități De La 25 Lei Travelminit Ro
Cazare Salina Turda 328 Unități De La 25 Lei Travelminit Ro Source from : https://travelminit.ro/ro/cazare/salina-turda
Tipul unității (hoteluri, pensiuni, vile sau cazare în regim hotelier) poziționare în relație cu alte puncte de pe harta interactivă Este disponibilă o parcare privată gratuită. ⛺ sejururi turistice, vacante, circuite. Apartament dya va ofera cazare in centrul istoric al orasului, la o distanta de unitatea noastra dispune de un numar de 5 camere cu pat matrimonial si baie privata , si o camera cu pat matrimonial si canapea,tot cu baie. O pensiune atragatoare, cu conditii de cazare excelente, in apropiere de cheile turzii.

Piscina & spa complexul dispune de cea mai mare piscina acoperita din statunea slanic moldova.

Pensiunea pusca si cureaua lata. Chiar daca unitatile de cazare in turda cu piscina sunt in numar limitat, cele existente au oferte variate, astfel incat sa satisfaca orice dorinta. Selectionate si verificate de echipa noastra, cu cazare: In anumite perioade ale anului, hotelierii pun la dispozitia turistilor oferte promotionale. Introduceti datele personalizate de calatorie pentru a putea verifica preturile si disponibilitatile in timp real.

Posting Komentar untuk "Cazare Turda Cu Piscina"