Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Legea Vaccinarii Obligatorii 2017

Legea Vaccinarii Obligatorii 2017

București, camera deputaților, 15 noiembrie 2017 comisia pentru sănătate și familie audieri pe tema legii vaccinării. Scandalul vaccinării obligatorii ia amploare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

1 (1) obiectul prezentei legi îl constituie reglementarea activității de vaccinare în vederea. Legea vaccinării obligatorii ar putea fi trântită în parlament. O lege a vaccinarii care va suscita numeroase pareri pro si contra, insa o lege de care romania avea nevoie.

Bucuresti Protest Sediul Pnl Agerpres Actualizează Lumea
vizitati articolul complet aici : https://foto.agerpres.ro/foto/detaliu/10432355
În cazul vaccinărilor obligatorii, consimţământul pentru vaccinare se prezumă ca fiind dat, stabileşte proiectul de lege, potrivit căruia excepţie de la această prevedere fac. Vaccinarea copiilor, obligatorie în italia. În cazul vaccinurilor obligatorii consimţământul pentru imunizare se prezumă ca fiind dat, iar sancţiunile pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor merg de la avertisment şi până la amenzi de 10.000 de lei.

Plenul senatului a adoptat, in octombrie 2017, cu 99 de voturi pentru si o abtinere proiectul de lege al guvernului privind vaccinarea.

You are about to action Scandalul vaccinării obligatorii ia amploare. Protest fata de vaccinarea obligatorie:

Vaccinarea copiilor, obligatorie în italia. În cazul vaccinărilor obligatorii, consimţământul pentru vaccinare se prezumă ca fiind dat, stabileşte proiectul de lege, potrivit căruia excepţie de la această prevedere fac. Cel puţin o ignorare a temei, dacă nu chiar o dezbinare în miza însă este cu totul alta, dar puţini realizează acest lucru.

Luni 16 Martie Proiectul De Lege Privind Vaccinarea Persoanelor In Romania Pl X Nr 399 2017 Este Oficial Pe Ordinea De Zi A Camerei Deputaților Spre Votare Spre Adoptare Roman Ortodox
vizitati articolul complet aici : https://romanortodox.info/luni-16-martie-proiectul-de-lege-privind-vaccinarea-persoanelor-in-romania-pl-x-nr-399-2017-este-oficial-pe-ordinea-de-zi-a-camerei-deputatilor-spre-votare-spre-adoptare/
You are about to action In cazul vaccinarii obligatorii, consimtamantul pentru vaccinare se prezuma ca fiind dat, iar refuzul de vacccinare a copilului se face in scris. Legea vaccinarii obligatorii vine cu amenzi de pana la 10.000 de lei pentru parintii care refuza consilierea sau vaccinarea copilului, daca nu au un motiv medical.

Iata ce putem citi la legea vaccinării obligatorii ne aruncă iar în iadul dictaturii de pe stiri pe surse dante said, on aprilie 19, 2017 at 6:07 pm.

La dezbaterea de la comisia de sănătate a senatului din 26 septembrie 2017 privind proiectul legii vaccinării, doamna dr. Lant uman in jurul parlamentului. Pentru ca prin acest proiect de lege dictatorial se aduce atingere libertății de exprimare și dreptului omului de a fi informat cu privire la riscuri!

0 ratings0% found this document useful (0 votes). Legea privind vaccinarea obligatorie a trecut de comisia de constituţionalitate a senatului. Legea vaccinarii obligatorii ar urma să intre în vigoare la data de 1 ianuarie 2018.

Legea Vaccinării Obligatorii Poate Crea Situații Monstruoase E Cool Să Fii Tătic
vizitati articolul complet aici : https://taticool.eu/legea-vaccinarii-obligatorii-poate-crea-situatii-monstruoase/
Un renumit medic legist român, care a fost președinte al colegiului medicilor din românia și fost rector al universității de medicină și farmacie „grigore t. Plenul senatului a adoptat, in octombrie 2017, cu 99 de voturi pentru si o abtinere proiectul de lege al guvernului privind vaccinarea. 1 (1) obiectul prezentei legi îl constituie reglementarea activității de vaccinare în vederea.

Din cauza aceasta, în 2017 au fost înregistrate peste 8.000 de cazuri de rujeolă în 41 de județe, soldate cu 32.

Protest fata de vaccinarea obligatorie: Plenul senatului a adoptat, in octombrie 2017, cu 99 de voturi pentru si o abtinere proiectul de lege al guvernului privind vaccinarea. Legea vaccinării obligatorii ar putea fi trântită în parlament.

Posting Komentar untuk "Legea Vaccinarii Obligatorii 2017"